Kirra konferensrummet

För att få ut det mesta av en konferens du ordnar för ett företag och dess anställda är det viktigt att lokalerna är anpassade för det som komma skall. Oavsett hur många deltagare som kommer eller vilken bransch de arbetar i, så måste allt stämma. Det handlar inte bara om att maten ska vara god och att alla ska få varsin penna eller en namnskylt. Även själva lokalen bör vara anpassad för företaget och dess syfte. Till exempel är färgvalet av yttersta vikt för att få en kreativ konferens som verkligen känns givande. Kanske krävs det ett nytt golv om ni ska ha dans på kvällen? Kanske är väggarnas tapeter slitna och behöver bytas ut? Kanske finns det posters eller annan rekvisita som kan dra nytta av lite ny färg? Hos Striddes Färghandel Nordsjö Idé & Design i Växjö jobbar duktig personal som har lång erfarenhet av att välja rätt inom den djungel som det är att välja nytt inom färg, golv eller tapeter. Kolla in hemsidan för mer information om till exempel tapeter i Växjö.

Proffsen ställer uppTapeter

Att ha golv, tapeter och färg på väggarna som gör människor på bra humör är mycket viktigt. Man vill inte att konferensdeltagarna ska sitta och reta sig på att tapeten flagnar eller att golvet är slitet, utan koncentrera sig på det som sägs. Om du oroar dig för vad folk ska tycka eller tänka, gör dig själv en tjänst och kontakta proffsen för att få bukt med problemen. Striddes Färghandel Nordsjö Idé & Design i Växjö är en proffsig firma som har koll på alla Nordsjös produkter och kataloger. De kan hjälpa dig med allt inom detta område, till rimliga priser och med hög kvalitet.

Färgsymbolik

Visst ska man välja något som man tycker är snyggt, men det kan vara bra att känna till några av grunderna inom färglära. Använd dessa tips när ni fixar till konferenslokalen och det kan öka er produktivitet och se till att konferensen blir riktigt lyckad:

  • Blått signalerar lugn
  • Grönt skänker stabilitet
  • Gult uppmuntrar kreativitet
  • Rött ger energi
  • Lila är för de ambitiösa