Känn dig som hemma på konferensresan

Lever du för ditt jobb? Åker du på konferenser och möten hela tiden? Dessa resor kräver tid och energi, och även om det kan vara roligt att se nya platser och möta nya människor ibland, kan det bli stressigt i långa loppet att aldrig få vara hemma.

Lösningen till detta vanliga problem är enkelt: packa upp ditt hem och ta det med dig vart du än går. En husbil kan göra detta möjligt för dig. Visst är husbilar oftast förknippade med semesterresor, men det behöver inte alltid vara så. Du som alltid är i rörelse kan finna att det är väldigt skönt att komma ”hem” efter en lång och jobbig dag – särskilt när nämnda hem står parkerat precis utanför konferenslokalen. Transporttiden nollställs, och du kan använda din kväll som bäst du vill. Dessutom får du semesterkänsla mitt i arbetsveckan – vilken lyx!

Kärleken till bilar, jobb och egentid – allt i ett!Bengt i Örkelljunga AB

Bengt i Örkelljunga är stället du kan vända dig till när det blir dags att förändra din livsstil till det bättre. De erbjuder många olika modeller av husbilar, bland vilka du kan välja den som passar din smak och din livsrytm bäst.  Vissa har till och med gjort husbilen till sitt permanenta hem – en smidig lösning för dig som gillar äventyr och inte har små barn att sköta. Hemmet följer dig vart du än tar vägen!

Att tänka på vid val av husbil

Eftersom fordonet kommer att vara ditt hem under hela eller delar av din arbetsvecka, är det viktigt att den förser dig med allt det du behöver för att kunna bo bekvämt och må bra. Den ska ha:

  • mycket utrymme och smarta förvaringslösningar
  • stora färskvattentankar och avloppsvattentankar
  • flera stora batterier – så att du slipper bli beroende av en elstolpe
  • (glöm ej att du måste ha korrekt körkortsbehörighet.)

Gör dig fri från lokala buss- och tågtider, slipp allt bök med hotellbokning och fixa ditt flyttbara hem på det sätt du gillar bäst. Detta kommer att göra din hemkomst till den bästa delen av dagen – varje dag!