Bästa möjliga möte

Dagens konferensdeltagare har ofta väldigt höga krav på mötet de ska på. Många lämnar familjen för att sova borta. De har mycket att göra både hemma och på jobbet och känner kanske att de inte riktigt har tid att åka bort och spendera flera hela dagar tillsammans med kollegor. Man har stora förväntningar på beslut som ska fattas under konferensen. Man förväntar sig tydliga seminarier och möten.Det krävs en proffsig framtoning. Lokalen som konferensen hålls i måste passa för ändamålet. Smågrejer som penna och vatten åt alla måste visserligen finnas, men ännu viktigare är det att rummet är inrett på ett sätt som uppmuntrar kreativitet och ger en positiv känsla. Oavsett om det är hjälp med golv, tapeter eller färg ni behöver, är Nordsjö Idé & Design experter på alla tre och hjälper gärna till att skapa rätt feeling. För mer information om tapeter i Lund, kolla deras hemsida.

Integrera färg och formTapeter

Det finns gott om människor som är experter på inredning. Vissa sysslar bara med att ställa in rätt möbler i rätt rum. Andra fokuserar också på att få till ett visst flöde. Man vill positionera möblerna så att de inte stör energin i rummet. Färgerna ska harmoniera och förmedla en viss känsla. Denna vetenskap heter feng shui. Man behöver dock inte vara en expert inom feng shui för att förstå att vissa saker är positiva för ett konferensrum. Hit räknas till exempel fönster. Man jobbar mycket bättre med bra naturligt ljus istället för i till exempel en källarlokal med bara gluggar mot verkligheten. På samma sätt uppskattas det om rummet är lagom stort för gruppen. Ett för stort rum känns lätt ödsligt och tomt. I ett för litet rum dyker klaustrofobiska känslor upp som brev på posten. Golv, färg och tapeter hjälper till att få ordning på feng shuin och Nordsjö Idé & Design fixar grejerna åt dig.

En effektiv konferenslokal

För att få ut så mycket som möjligt av konferensen och få positiva utvärderingar efteråt, finns det ett par saker man kan tänka på. Glöm inte att ha:

  • Penna och papper åt alla deltagare
  • Projektor eller overhead-apparat som alla kan se
  • Obegränsat med kaffe, te och vatten
  • Dagsljus